Νέα
H NGK Spark Plug Τεχνικός Συνεργάτης στην Scuderia Ferrari για μια ακόμα φορά!


H NGK Spark Plug Τεχνικός Συνεργάτης στην Scuderia Ferrari για μια ακόμα φορά!

Συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων χρόνων, η NGK συνεργάζεται και πάλι με την Scuderia Ferrari και για την αγωνιστική περίοδο 2013.
H NGK θα προμηθεύσει την ομάδα με μπουζί για την Ferrari F138.

Για την αγωνιστική περίοδο 2013 στην Formula 1, η NGK Spark Plug, που ηγείται στους κατασκευαστές μπουζί και αισθητήρων λάμδα παγκοσμίως, είναι και πάλι ανάμεσα στους συνεργάτες ανάπτυξης στις πιο φημισμένες ομάδες της Formula 1.
Μία από αυτές τις ομάδες που απολαμβάνουν την πιο πλούσια παράδοση και τα καλύτερα ρεκόρ γύρων στην ιστορία της Formula 1 είναι η Scuderia Ferrari.

Το 1996 η NGK Spark Plug έγινε επίσημος προμηθευτής σε μπουζί της ομάδας Scuderia Ferrari. Από τότε έχει εξελιχθεί σε τεχνικός συνεργάτης και έχει αναπτύξει τα μπουζί σε κάθε αγωνιστικό αυτοκίνητο που παράγεται στο Maranello. Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας με την NGK έχει κερδίσει έξι πρωταθλήματα οδηγών και οκτώ πρωταθλήματα κατασκευαστών.

Η NGK είναι περήφανη για αυτήν την συνεργασία που έχει δημιουργηθεί και οι εκπρόσωποι δηλώνουν ότι είναι περήφανοι που θα στηρίξουν τον Fernando Alonso και τον Felipe Massa στους φετινούς αγώνες.