H Ιαπωνική στην AUTOTEC EXPO 2023

H IΑΠΩΝΙΚΗ, γιορτάζει φέτος τα 50 χρόνια από την ίδρυσή της, έχοντας διακριθεί πολλές φορές σε αυτό το διάστημα, τόσο σε ελληνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, ως ηγέτιδα εταιρεία στον χώρο του Aftermarket. Η επέτειος αυτή, συνέπεσε με την παρουσία της στην κλαδική έκθεση AUTOTEC EXPO 2023, στο “Metropolitan Expo” (29 Σεπτεμβρίου - 1 Οκτωβρίου), με ένα επιβλητικό περίπτερο συνολικής έκτασης 643 τ.μ.

Το μοντέρνο και πολύμορφο περίπτερο, προσέλκυσε επαγγελματίες του κλάδου, από όλη την Ελλάδα. Ήταν χωρισμένο σε δύο βασικούς τομείς, έναν για τον εξοπλισμό συνεργείων, με ολοκληρωμένη γκάμα διαγνωστικών μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας και εργαλείων, διαφόρων τύπων και εμπορικών σημάτων, και έναν για την ευρεία γκάμα ανταλλακτικών που διαθέτει η ΙΑΠΩΝΙΚΗ, με καινοτόμα προϊόντα, από τους μεγαλύτερους προμηθευτές παγκοσμίως.

Tην παράσταση έκλεψε o πρωταγωνιστής του φετινού Rally Acropolis, το αγωνιστικό Toyota GR Yaris Rally Hybrid,  ντυμένο με τα λογότυπα της Denso. Ένα ακόμη εντυπωσιακό έκθεμα ήταν το ειδικά σχεδιασμένο όχημα επίδειξης της Aisin, με μία ευρεία γκάμα προϊόντων του ομίλου, καθώς και με τεχνολογίες, κυριολεκτικά, από το μέλλον, όσον αφορά τη διαδραστικότητα, την κινητικότητα και την ορατότητα

Περιήγηση στον κόσμο του Automotive Aftermarket

Τα βλέμματα τράβηξαν τα προσεγμένα corners με φημισμένα brands, διαφόρων εργοστασίων από όλη την παγκόσμια αγορά του Aftermarket! Παράλληλα, μια slot car πίστα με μινιατούρες αγωνιστικών αυτοκίνητων, έδωσε την δυνατότητα στους επισκέπτες, να διασκεδάσουν μαζί μας.

Χαρακτηριστικά σημεία ήταν, η High Voltage Area, το corner του Φανοποιείου και το corner της Mahle,καθώς και ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος με όλα τα επώνυμα brands του εξοπλισμού συνεργείου. Επίσης, σε περίοπτη θέση ήταν το Δίκτυο Autofit, καθώς και το Δίκτυο Bosch Car Service, ενώ έντονη ήταν και η παρουσία της Facom.

Η AUTOTEC EXPO 2023 «σφράγισε» τις φετινές δραστηριότητες του ανεξάρτητου Aftermarket με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή από όλους τους επαγγελματίες του χώρου της ελληνικής αγοράς!

Περιηγηθείτε στο  περίπτερο της ΙΑΠΩΝΙΚΗ, με ένα κλικ ΕΔΩ!