Βράβευση “True Leader” για την ΙΑΠΩΝΙΚΗ από την ICAP CRIF!

Η ICAP CRIF, ανέδειξε τις 500 κορυφαίες Ελληνικές Επιχειρήσεις μέσα από το θεσμό “ True Leaders” που διεξάγεται, υπό την αιγίδα του ΣΕΒ (Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών).

 Σε αυτή τη βράβευση, λαμβάνουν μέρος σημαντικές εταιρείες απ’ όλους τους κλάδους της Ελληνικής οικονομίας.
Φέτος συγκεκριμένα, εξετάστηκαν 80.000 ισολογισμοί, όπου 87 εταιρείες και 8 όμιλοι αποδείχθηκε ότι πληρούσαν όλα τα κριτήρια συμμετοχής.

 H σημαντική αυτή διάκριση κατατάσσει την ΙΑΠΩΝΙΚΗ στις κορυφαίες εταιρείες της ελληνικής αγοράς,
με βάση τον Κύκλο Εργασιών, πολλαπλούς δείκτες αποδοτικότητας, αλλά και οικονομικής ευρωστίας.
Εξίσου σημαντικό, είναι ότι βρίσκεται ανάμεσα στις 500 εταιρείες με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού και ποσοστού αύξησης των θέσεων απασχόλησης το 2022.

 Η ΙΑΠΩΝΙΚΗ είναι περήφανη, που ένας τέτοιος θεσμός υψηλού κύρους επιβεβαιώνει, με αντικειμενικά κριτήρια, τη διαχρονικά ανοδική πορεία της
μέσω των 50 ετών παρουσίας, στο Ελληνικό Aftermarket καθώς και την επιτυχία πολλαπλών στόχων όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

 Το βραβείο του «Πραγματικού Ηγέτη» (True Leader), επιβεβαιώνει κάθε χρόνο αυτό που οι συνεργάτες της, συνεργεία και έμποροι ανταλλακτικών, επιβεβαιώνουν κάθε μέρα επιλέγοντας την ΙΑΠΩΝΙΚΗ και αποδεικνύει την αναγνώριση της αγοράς και το θαυμασμό της κοινωνίας, για τη δέσμευση που επιδεικνύει στο όραμά της: ”Να προπορεύεται διαχρονικά στο χώρο της μετακίνησης και να είναι πηγή έμπνευσης για την ίδια και τους συνεργάτες της”.