Ενημέρωση προς τους συνεργάτες μας για τον κωδικό μετακίνησης από/προς το συνεργείο.

 Σύμφωνα με τα νέα αυστηρά μέτρα πρόληψης εξάπλωσης του κορωνοϊού που έλαβαν οι αρχές Πολιτικής Προστασίας στις 23 Μαρτίου, τα συνεργεία παραμένουν ανοιχτά, όπως και άλλες επιχειρήσεις που ασχολούνται με την επισκευή οχημάτων. 

Ο ρόλος μας είναι σημαντικός, συμβάλλουμε ενεργά στις ασφαλείς μετακινήσεις των ανθρώπων που εργάζονται αυτές τις δύσκολες στιγμές.  Οι οδηγοί που πρέπει να μετακινηθούν και αντιμετωπίζουν κάποιο μηχανολογικό ή ηλεκτρολογικό πρόβλημα, μπορούν να επισκεφτούν το συνεργείο έχοντας μαζί τους την απαραίτητη βεβαίωση ή έχοντας στείλει το αντίστοιχο SMS στον αριθμό 13033, σύμφωνα με σχετικά δημοσιεύματα.

Ο κωδικός για την επισκευή οχήματος είναι:

2) Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης, όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους

Είμαστε στη διάθεσή σας για να στηρίξουμε την ασφάλεια των εργαζομένων και όσων επιβάλλεται να μετακινηθούν σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες. Λαμβάνουμε κάθε απαραίτητο μέτρο για την προστασία της δημόσιας υγείας και σας ενημερώνουμε για το εξής πλαίσιο λειτουργίας των καταστημάτων μας: 

- Ωράριο λειτουργίας: 08:00 – 17:00, καθημερινές. Εκτάκτως, τα καταστήματά μας παραμένουν κλειστά τα Σάββατα
- Παραγγελίες διαθέσιμες τηλεφωνικά & Online
- Πλήρης διαθεσιμότητα ανταλλακτικών και Τηλεφωνική Υποστήριξη

Σας παρακαλούμε να επιλέγετε, εφόσον είναι δυνατόν, την παράδοση των προϊόντων και να κάνετε προσεκτικά τις παραγγελίες σας για να ελαχιστοποιήσουμε τις μετακινήσεις των συναδέλφων που δουλεύουν στην παράδοση των ανταλλακτικών.  Από την πλευρά μας, λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης κατά του κορωνοϊού, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Αποτελεί προτεραιότητα και ευθύνη όλων μας η προστασία της δημόσιας υγείας και των αγαπημένων μας ανθρώπων που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.