Ηλεκτρονικός Κατάλογος
Η φιλοσοφία της «Ιαπωνική Α.Ε.», είναι να δίνει στον πελάτη της όση πληροφόρηση μπορεί να διαθέσει, προκειμένου να αντιμετωπίσει ο σύγχρονος επισκευαστής τις προκλήσεις και τις δυσκολίες, που προκύπτουν στα σύγχρονα αυτοκίνητα.

Με την λογική αυτή, η «ΙΑΠΩΝΙΚΗ Α.Ε.» ανέπτυξε και διαθέτει στους πελάτες της on-line κατάλογο.
Ο χρήστης, σε ένα εύκολο περιβάλλον, που καθοδηγείται από το σύστημα μπορεί να χαρακτηρίσει το όχημα και να λάβει άμεσα πληροφορίες, για όποιο ανταλλακτικό μπορεί να χρειάζεται, να δει  διαθεσιμότητα και τιμή και να κάνει on-line παραγγελία με το πάτημα ενός κουμπιού.

Τα οφέλη από τη χρήση του on-line καταλόγου είναι σημαντικά, καθώς οι πιθανότητες παραγγελίας λάθος ανταλλακτικού είναι μηδαμινές και ο χρόνος που απαιτείται για την εύρεση του ανταλλακτικού και την αποστολή της παραγγελίας είναι πραγματικά ελάχιστος.

Επιπλέον στον κατάλογο της «ΙΑΠΩΝΙΚΗ Α.Ε.»,  μπορούν να ενσωματωθούν τα παρακάτω δημοφιλή προγράμματα τεχνικών πληροφοριών:
- AUTODATA ®
- VIVID ®
από τα οποία μπορούν να ληφθούν εκτός από τις τεχνικές πληροφορίες (σχέδια συνδεσμολογίας, χρονισμοί, κλπ.) και χρόνοι εργασίας για κάποια εργασία που αφορά το συγκεκριμένο όχημα και διαστήματα συντήρησης service με τις αντίστοιχες εργασίες.

Η διασύνδεση είναι άμεση και με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορεί να δει ο χρήστης όλα τα ανταλλακτικά που χρειάζεται για το συγκεκριμένο service.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για επαγγελματίες πελάτες της εταιρείας μας. Επιπλέον είναι διαθέσιμη έκδοση για iPhone/ iPad καθώς και για συσκευές Android.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον πωλητή σας ή στείλτε μας e-mail στο
iapcat@iaponiki.gr