Προτεραιότητα μας είναι η συνεχής βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών

Αναπτυσσόμαστε επενδύοντας σε ανθρώπινο δυναμικό

Στην ΙΑΠΩΝΙΚΗ Α.Ε. προτεραιότητα μας είναι η συνεχής βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών και της εξυπηρέτησης των πελατών μας. Για το λόγο αυτό, αναπτυσσόμαστε επενδύοντας σε ανθρώπινο δυναμικό, σε υποδομές και σε προϊόντα.
etairia_content_left
news_inner2

ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Επεκτείνουμε το δίκτυο των καταστημάτων  μας για να προσφέρουμε ταχύτερη εξυπηρέτηση στους συνεργάτες μας, αναπτύσσουμε εργαλεία για την ταχύτερη και ευκολότερη εύρεση των προϊόντων μας και διευρύνουμε συνεχώς τη γκάμα μας για να καλύψουμε τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς.

Όμως, οι ανάγκες του κλάδου της επισκευής οχημάτων αλλάζουν και η εξέλιξη του αυτοκινήτου τεχνολογικά, δημιουργεί νέες απαιτήσεις. Τόσο οι μεταπωλητές όσο και οι επισκευαστές του κλάδου μας, αντιμετωπίζουν καθημερινά προκλήσεις στον χώρο εργασίας τους. Αυτό, σε συνδυασμό με την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα που δημιουργούν οι οικονομικές και κοινωνικές εξελίξεις, δημιουργεί όλο και περισσότερο την ανάγκη για αξιόπιστους συνεργάτες.

Στην ΙΑΠΩΝΙΚΗ, προσπαθούμε καθημερινά να βρίσκουμε λύσεις στα προβλήματα σας.

Για το λόγο αυτό, πέρα από την πώληση ανταλλακτικών, αναπτύσσουμε υπηρεσίες που δημιουργούν ευκαιρίες για τους πελάτες μας. Προσφέρουμε τα εργαλεία που χρειάζεται ο σύγχρονος μηχανικός για την επισκευή, εκπαιδεύουμε μεταπωλητές και μηχανικούς σε νέες τεχνολογίες και οχήματα και διαθέτουμε γραμμή τεχνικής εξυπηρέτησης για τους πελάτες μας σε συνεργασία με τους κορυφαίους κατασκευαστές συστημάτων. 
Παράλληλα, στηρίζουμε την ελεύθερη αγορά ανταλλακτικών (Aftermarket) συμμετέχοντας σε οργανισμούς και φορείς παγκοσμίου εμβέλειας και προάγουμε τα συμφέροντα του κλάδου μας, συμμετέχοντας σε καμπάνιες για το Aftermarket.

Όλα αυτά δεν είναι κάτι καινούργιο για την ΙΑΠΩΝΙΚΗ. Πιστοί στην παράδοση μας, μένουμε προσηλωμένοι στους στόχους μας όπως κάνουμε από το 1973 που ξεκίνησε η λειτουργία της εταιρείας μας.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας, όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Μάθετε περισσότερα εδώ.

ΑΠΟΔΟΧΗ