Σταθερά και ποιοτικά στην αγορά των ανταλλακτικών αυτοκινήτου από το 1973

Από την ίδρυσή μας, προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα ανταλλακτικών για ευρωπαϊκά, ιαπωνικά και κορεάτικα οχήματα. Επενδύουμε συνεχώς σε ανθρώπινο δυναμικό, υποδομές και υπηρεσίες για να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες του ιδιοκτήτη συνεργείου  και του εμπόρου ανταλλακτικών και να συμβαδίζουμε με τις τεχνολογικές εξελίξεις των οχημάτων.
catalog
inner_site
Ευρύ δίκτυο καταστημάτων για άμεση εξυπηρέτηση
Με στόχο την άμεση εξυπηρέτηση και υποστήριξη των συνεργατών μας, επεκτείνουμε συνεχώς το δίκτυο των καταστημάτων μας. Με 26 καταστήματα σε ολόκληρη την Ελλάδα, βρισκόμαστε δίπλα στους επισκευαστές οχημάτων και τους μεταπωλητές ανταλλακτικών  που καλύπτουν το 70% του πληθυσμού της χώρας.
Εξελισσόμαστε μαζί με τις ανάγκες της αγοράς
Παροχή τεχνικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου
Ανταποκρινόμαστε στις τεχνολογικές εξελίξεις αναπτύσσοντας ηλεκτρονικά εργαλεία για την άμεση και εύκολη εύρεση των προϊόντων μας και τη διευκόλυνση των συνεργατών μας.

Παράλληλα, επενδύουμε στην τεχνική εκπαίδευση και υποστήριξη δημιουργώντας συγκριτικά πλεονεκτήματα για τους πελάτες μας: προσφέρουμε τα εργαλεία που χρειάζεται ο σύγχρονος μηχανικός, τους εκπαιδεύουμε σε νέες τεχνολογίες και διαθέτουμε ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό κέντρο καθώς και τηλεφωνική γραμμή τεχνικής υποστήριξης εξασφαλίζοντας την άμεση υποστήριξη των πελατών μας.

Εξωστρέφεια και τεχνογνωσία
Στηρίζουμε την ελεύθερη αγορά ανταλλακτικών (Aftermarket): συμμετέχουμε σε οργανισμούς και φορείς παγκοσμίου εμβέλειας και προάγουμε ενεργά τα συμφέροντα του κλάδου μας. Παράλληλα, επενδύουμε στην εκπαίδευση των στελεχών μας συμμετέχοντας στα εκπαιδευτικά σεμινάρια των προμηθευτών μας.