Τεχνικές Πληροφορίες

Η ΙΑΠΩΝΙΚΗ δραστηριοποιείται εδώ και περισσότερα από δέκα χρόνια στην παροχή εξειδικευμένων τεχνικών πληροφοριών προς τους συνεργάτες της. Μέσα από την ολοκληρωμένη εφαρμογή HaynesPro WorkshopData, οι συνεργάτες της εταιρείας έχουν πρόσβαση σε μια πλήρη βάση δεδομένων πληροφοριών επισκευής, διάγνωσης και συντήρησης οχημάτων.  

 Η εφαρμογή διατίθεται ενσωματωμένη στον ηλεκτρονικό  κατάλογο της εταιρείας, IAPCAT,  και αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση που καλύπτει τον επαγγελματία από την αγορά μέχρι την τοποθέτηση των ανταλλακτικών.  Σε ένα ιδιαίτερα εύχρηστο περιβάλλον, ο χρήστης επιλέγει το όχημα που τον ενδιαφέρει και αποκτά άμεση πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται για την επισκευή και την εκτέλεση τεχνικών εργασιών αναφορικά με τα ανταλλακτικά, τα ειδικά εργαλεία και την τεχνική υποστήριξη που παρέχει η ΙΑΠΩΝΙΚΗ.

haynes_double_1
haynes_double_2

Η εφαρμογή έχει πολύ εύκολη χρήση και περιλαμβάνει χρόνους εργασίας και πρακτικές συμβουλές για την επίλυση πολύπλοκων τεχνικών θεμάτων, χωρίς να διακυβεύεται η κάλυψη της εγγύησης ΟΕ.  Έτσι, ο επισκευαστής οχημάτων έχει στη διάθεση του εύκολα και άμεσα μια πλήρη ηλεκτρονική βιβλιοθήκη που καλύπτει το 98% του στόλου των οχημάτων που κυκλοφορεί στην Ευρώπη.

 Οι πιστοποιημένες λύσεις και οι συμβουλές που περιέχονται στην εφαρμογή προέρχονται από φημισμένους διεθνείς οργανισμούς τεχνικής υποστήριξης και ειδικούς της βιομηχανίας και βασίζονται σε επιστημονικά δεδομένα που συνδέονται με τους συγκεκριμένους κωδικούς βλάβης που αναζητά ο χρήστης της εφαρμογής.

Γρήγορα, εύκολα και άμεσα η εφαρμογή τεχνικών πληροφοριών HaynesPro WorkShopData θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρόνο τόσο στη διάγνωση όσο και στην επισκευή. Έτσι, θα μειώσετε τους χρόνους, θα αυξήσετε τα έσοδά σας και θα βελτιώσετε την επαγγελματική σας κατάρτιση διατηρώντας άριστη φήμη και ικανοποιημένους πελάτες.