ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Στην εταιρεία μας σεβόμαστε την ιδιωτικότητα όλων των επισκεπτών της παρούσας ιστοσελίδας. Συνεπώς, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τον τρόπο χρήσης των προσωπικών σας δεδομένων. Σας συνιστούμε να διαβάσετε την παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων προκειμένου να κατανοήσετε την προσέγγισή μας ως προς τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων.

Η παρούσα ενημέρωση απευθύνεται σε φυσικά πρόσωπα που διενεργούν οποιαδήποτε συναλλαγή με την ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΑΕ.

Παρακάτω παραθέτουμε τις πληροφορίες που οφείλουμε να σας γνωστοποιήσουμε κατά τα άρθρα 13 και 14 του Ευρωπαϊκού Κανονισμού 2016/679 για την προστασία των προσωπικών δεδομένων [ εφεξής «Κανονισμός» ], και συγκεκριμένα το είδος των προσωπικών δεδομένων που ενδέχεται να λάβουμε απευθείας από εσάς, τον ενδεχόμενο τρόπο χρήση τους, σε ποιους ενδέχεται να τα κοινοποιήσουμε, τον τρόπο που τα προστατεύουμε και τα διατηρούμε ασφαλή, καθώς και τα δικαιώματα σας αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα σας.

Για τυχόν ερωτήσεις ή προβληματισμούς σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα σας, επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@iaponiki.gr 

1.  ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ;

Η ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΑΕ είναι υπεύθυνη για τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται και μας γνωστοποιείτε μέσω της παρούσας ιστοσελίδας. Όπου παρατίθενται οι όροι «σε εμάς», «δικό(-ά) μας» ή «εμείς», αναφέρονται αποκλειστικά στην εν λόγω εταιρεία. Η ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΑE είναι ο « υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων », κατά τους ορισμούς του άρθρου 4 παρ. 7 του Κανονισμού.

Τα στοιχεία της εταιρείας μας είναι:
ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΑΕ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ», με διακριτικό τίτλο «ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΑΕ»,
Παλλήνη Αττικής, 17ο χιλ. Λεωφ. Μαραθώνος, ΤΚ 15351
Τηλέφωνο .2106669402, Φαξ 2106669612
ΑΦΜ 094251728/ΦΑΕ Αθηνών
Στοιχεία ηλεκτρονικής επικοινωνίας για θέματα της παρούσας:  info@iaponiki.gr
Η Ιστοσελίδα υπόκειται στη διαχείριση της εταιρείας Atcom S.A.

 2. ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΙ;

Όταν επισκέπτεστε το διαδικτυακό μας τόπο δεν συλλέγουμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα εκτός από πληροφορίες που σας αφορούν τις οποίες επιλέγετε οικειοθελώς να μας παρέχετε ή να εισάγετε στο διαδικτυακό μας τόπο. Όταν συμπληρώνετε μία φόρμα επικοινωνίας στον ιστότοπο μας [https://www.iaponiki.gr/epikoinonia/] ή επικοινωνείτε μαζί μας μέσω e-mail, συλλέγουμε:

  • Τα στοιχεία ταυτότητας που μας παρέχετε, όπως το όνομά σας, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ταχυδρομική διεύθυνση, αριθμό τηλεφώνου ή (και) αριθμού κινητού τηλεφώνου.
  • Το περιεχόμενο της επικοινωνίας και της αλληλογραφίας σας.
  • Οποιαδήποτε άλλα προσωπικά δεδομένα που επιλέγετε να μας παράσχετε.
  • Τα προσωπικά δεδομένα που επιλέγετε και μας γνωστοποιείτε με την αποστολή βιογραφικού σημειώματος στις περιπτώσεις υποβολής αίτησης / ενδιαφέροντος πρόσληψης στην εταιρεία μας.

Από την ιστοσελίδα μας δεν θα σας ζητηθεί ποτέ η γνωστοποίηση «ευαίσθητων» προσωπικών δεδομένων (άρθρο 9 Κανονισμού) αφορώντα τη φυλετική ή εθνική προέλευση, τα πολιτικά φρονήματα, τις θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις, τη συμμετοχή σε συνδικαλιστική οργάνωση, την υγεία, την κοινωνική πρόνοια και την ερωτική ζωή, ποινικές διώξεις ή καταδίκες, καθώς και τη συμμετοχή σε συναφείς με τα ανωτέρω ενώσεις προσώπων.


3. ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ;

Σκοπός της επεξεργασίας των ανωτέρω προσωπικών σας δεδομένων είναι για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στα αιτήματα επικοινωνίας και τις αιτήσεις και την παροχή των πληροφοριών που υποβάλλετε μέσω του πεδίου ‘Επικοινωνία’ της ιστοσελίδας μας. Επεξεργαζόμαστε μόνο τα προσωπικά δεδομένα που είναι απολύτως απαραίτητα για τη διαχείριση ή την επίλυση του αιτήματος ή της αίτησής σας. Περαιτέρω τα δεδομένα που μας κοινοποιείτε μέσω της αποστολής βιογραφικών θα χρησιμοποιηθούν για να αξιολογηθεί η αίτηση και η καταλληλότητα σας για μία συγκεκριμένη θέση, παρούσα ή μελλοντική, και για να επικοινωνήσει, τυχόν, η εταιρεία μαζί σας σχετικά με μια θέση εργασίας.
 
4. ΠΩΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ;

Η ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΑΕ πιστεύει ότι η συγκατάθεση αποτελεί μία από τις σημαντικότερες αρχές του ιδιωτικού απορρήτου. Έχετε την επιλογή να μην μας υποβάλετε οποιαδήποτε πληροφορία που να μπορεί να οδηγήσει στην εξακρίβωση της ταυτότητας σας (παρ' όλο που υπό τέτοιες συνθήκες δεν θα έχετε τη δυνατότητα επιδίωξης του σκοπού για τον οποίο επιλέγετε να επικοινωνήσετε μαζί μας).

Είδος επεξεργασίας Νόμιμη βάση
Επικοινωνία –  Απάντηση σε ερωτήματα / αιτήσεις σας Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που μας αποστέλλετε μέσω της συμπλήρωσης φόρμας επικοινωνίας ή αποστολής μηνυμάτων ηλεκτρονικής αλληλογραφίας βασίζεται στην αναγκαιότητα και στην δική σας επιθυμία ολοκλήρωσης της μεταξύ μας επικοινωνίας και συναλλαγής, θεωρούμε δε ότι έχουμε νόμιμο συμφέρον να ανταποκριθούμε στα αιτήματα ή τα ερωτήματα που εγείρονται προς ημάς μέσω των υφιστάμενων διαύλων επικοινωνίας. Κατανοούμε ότι η επεξεργασία αυτών των δεδομένων είναι επίσης επωφελής για εσάς, τα ίδια τα υποκείμενα, στο μέτρο που μας επιτρέπει να σας βοηθήσουμε επαρκώς και να απαντήσουμε στα ερωτήματα που μας απευθύνονται.
Επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που περιλαμβάνονται στην αποστολή βιογραφικών Η επεξεργασία βασίζεται στο άρθρο 6 παρ. 1 περ. β΄ του Κανονισμού καθόσον είναι απαραίτητη πριν από την σύναψη σύμβασης με υποψηφίους προς πρόσληψη για εργασία στην εταιρεία.
5. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ;

Για την εξασφάλιση της ασφάλειας και της εμπιστευτικότητας των προσωπικών δεδομένων, η ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΑΕ χρησιμοποιεί δίκτυα δεδομένων προστατευμένα, μεταξύ άλλων, και από βιομηχανικά συστήματα προστασίας δικτύων (firewall) και κωδικών χρήστη. Όσον αφορά τη διαχείριση των προσωπικών δεδομένων, έχουν ληφθεί μέτρα λογικά σχεδιασμένα για την προστασία των πληροφοριών από απώλεια, εσφαλμένη χρήση, μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, αποκάλυψη, διαστρέβλωση ή καταστροφή. Παρόλο που δεν μπορούμε να εγγυηθούμε τον αποκλεισμό απώλειας, εσφαλμένης χρήσης ή διαστρέβλωσης των δεδομένων, προσπαθούμε να αποφύγουμε ατυχείς περιστάσεις.

 6. ΠΟΙΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ;

Η ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΑΕ διατηρεί τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα για όσο χρονικό διάστημα χρειάζεται για να ικανοποιήσουμε το αίτημά ή την αίτησή σας, εντός πάντοτε του χρονικού ορίου που τυχόν  προβλέπεται ανά περίπτωση, από το εκάστοτε ισχύον νομοθετικό πλαίσιο.
Τα προσωπικά δεδομένα του οποιουδήποτε αποστείλει βιογραφικό σημείωμα στην Εταιρία αποθηκεύονται για δώδεκα (12) μήνες από τη στιγμή που γίνει η τελευταία ανανέωση από τον υποψήφιο. Εάν δε λάβει χώρα καμία ανανέωση κατά την περίοδο αυτή, τα προσωπικά σας δεδομένα θα διαγραφούν. 
 
7. ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ;

Η πρόσβαση στα στοιχεία επικοινωνίας των επισκεπτών/χρηστών περιορίζεται στους εργαζομένους της εταιρείας μας και μόνο. Αναλόγως της φύσεως και του περιεχομένου των αιτημάτων που υποβάλλετε, τα στοιχεία σας δύναται να μεταφερθούν στο αρμόδιο τμήμα της εταιρείας μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, ενώ τα στοιχεία που περιέχονται στα βιογραφικά σημειώματα σας μεταφέρονται στην διεύθυνση προσωπικού.  

Με την επιφύλαξη των όρων της παρούσας πολιτικής προστασίας δεδομένων, δεν θα γνωστοποιήσουμε προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους, πολλώ δε μάλλον σε τρίτες χώρες ή διεθνείς οργανισμούς χωρίς την άδειά σας, παρά μόνο εφόσον έχουμε νόμιμο δικαίωμα ή υποχρέωση να το πράξουμε (για παράδειγμα, εάν απαιτηθεί στο πλαίσιο νομικής διαδικασίας ή για την πρόληψη απάτης ή άλλου εγκλήματος) ή εάν θεωρήσουμε ότι αυτό είναι απαραίτητο για την προστασία ή/και την προάσπιση των δικαιωμάτων, της ιδιοκτησίας ή της προσωπικής ασφάλειάς μας, καθώς και των χρηστών/πελατών μας ή άλλων προσώπων.

8. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΤΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ;

Δεσμευόμαστε να τηρούμε την εμπιστευτικότητα των προσωπικών σας δεδομένων και να διασφαλίζουμε ότι μπορείτε να ασκείτε τα δικαιώματα που σας παρέχει η κείμενη νομοθεσία, εύκολα και χωρίς κόστος, γράφοντας μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μία μοναδική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (info@iaponiki.gr), αναφέροντας απλώς σε εμάς τον λόγο του αιτήματός σας και το δικαίωμα που θέλετε να ασκήσετε.

Συγκεκριμένα, ανεξάρτητα από το σκοπό ή τη νομική βάση επί τη βάσει της οποίας επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα:  

-        Να μας ζητήσετε πρόσβαση στα δεδομένα που έχουμε σχετικά με εσάς. 
-        Να μας ζητήσετε να διορθώσουμε τα δεδομένα που έχουμε
-        Να ζητήσετε από μας να διαγράψουμε τα δεδομένα σας
-         Να μας ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, πράγμα που σημαίνει ότι σε ορισμένες περιπτώσεις μπορείτε να μας ζητήσετε να αναστείλουμε προσωρινά την          επεξεργασία των δεδομένων ή να τα διατηρήσουμε πέρα από τον απαιτούμενο χρόνο όταν τα χρειάζεστε. 
-        Αν μας έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των δεδομένων σας για οποιοδήποτε σκοπό, έχετε επίσης το δικαίωμα να την ανακαλέσετε ανά πάσα στιγμή. 
-        Όταν νομιμοποιούμαστε να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας βάσει της συγκατάθεσής σας ή για την εκτέλεση της σύμβασης, θα έχετε επίσης το δικαίωμα να ζητήσετε τη φορητότητα των προσωπικών σας δεδομένων. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε το δικαίωμα να λάβετε τα προσωπικά δεδομένα που μας δώσατε σε δομημένη μορφή, που χρησιμοποιείται ευρέως και είναι αναγνώσιμη από μια μηχανή, προκειμένου να τα μεταδώσετε απευθείας σε άλλο νομικό πρόσωπο χωρίς προσκόμματα από πλευράς μας. 
-        Επιπρόσθετα, όταν η επεξεργασία των δεδομένων σας βασίζεται στο νόμιμο συμφέρον μας, θα έχετε επίσης το δικαίωμα να εναντιωθείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας. 

Σε κάθε περίπτωση διατηρείτε το δικαίωμα να υποβάλλετε καταγγελία στην αρμόδια εποπτική αρχή εφόσον θεωρείτε ότι η επεξεργασία των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα γίνεται κατά παράβαση της εκάστοτε ισχύουσας νομοθεσίας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.dpa.gr.

Κατόπιν των τυχόν παραπάνω ενεργειών σας, η εταιρεία μας θα σας παράσχει πληροφορίες για την ενέργεια που πραγματοποιείται εντός  μηνός από την παραλαβή του αιτήματος. Η εν λόγω προθεσμία μπορεί να παραταθεί κατά δύο ακόμη μήνες, εφόσον απαιτείται, λαμβανομένων υπόψη της πολυπλοκότητας του αιτήματος και του αριθμού των αιτημάτων. Η εταιρεία μας θα προβεί στην σχετική ενημέρωση για την εν λόγω παράταση και για τους λόγους της καθυστέρησης.

Εάν υποβάλλεται το αίτημα με ηλεκτρονικά μέσα, η ενημέρωση παρέχεται, ομοίως, με ηλεκτρονικά μέσα, εκτός εάν μας υποδειχθεί κάποιος άλλος τρόπος. 

Εάν τυχόν δεν προβούμε σε ενέργειες επί του αιτήματος σας, θα σας ενημερώσουμε,  εντός μηνός από την παραλαβή του αιτήματος, για τους λόγους για τους οποίους έγινε αυτό και για τη δυνατότητα υποβολής καταγγελίας σε εποπτική αρχή και άσκησης δικαστικής προσφυγής. 

Σε περίπτωση που θεωρούμε απαραίτητο να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητά σας, ενδέχεται να σας ζητήσουμε αντίγραφο ενός εγγράφου που να αποδεικνύει την ταυτότητά σας.

 9. ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ;

Η ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΑΕ δεν ζητά ούτε συλλέγει προσωπικές πληροφορίες από ή για παιδιά ηλικίας κάτω των 16 ετών.

10. ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ 

Η ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΑΕ με βάση την εκάστοτε ισχύουσα πολιτική της για την προστασία δεδομένων και στο πλαίσιο του εκάστοτε ισχύοντος νομοθετικού και κανονιστικού πλαισίου ενδέχεται να αναθεωρεί ή τροποποιεί την παρούσα ενημέρωση, η οποία επικαιροποιημένη θα βρίσκεται πάντοτε διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της εταιρείας (www.iaponiki.gr).

11. ΠΟΛΤΙΚΗ COOKIES

Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Η χρήση του παρόντος ιστότοπου από εσάς συνεπάγεται ότι παρέχετε την συναίνεσή σας στη χρήση cookies σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική σχετικά με τα cookies. Αν δεν συμφωνείτε με τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα cookies, θα πρέπει να ρυθμίσετε ανάλογα το πρόγραμμα φυλλομέτρησής σας (browser), σύμφωνα με τα κατωτέρω γραφόμενα ή να μην χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο. Σημειώνουμε ότι αν απενεργοποιήσετε τα cookies που χρησιμοποιούμε, αυτό μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας κατά τις επισκέψεις σας στην ιστοσελίδα μας.

Με το παρόν σημείωμα σας παρέχουμε περισσότερες πληροφορίες για το πώς χρησιμοποιούμε “cookies” προκειμένου να συλλέξουμε συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με τους επισκέπτες του διαδικτυακού τόπου μας, όπως τον αριθμό των επισκεπτών της ιστοσελίδας μας. 

 Τί είναι τα cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται σε κάθε συσκευή σας με την χρήση οποιουδήποτε φυλλομετρητή, όποτε επισκέπτεστε έναν δικτυακό τόπο. Τα cookies μπορεί να βελτιώσουν την διαδικτυακή σας εμπειρία αποθηκεύοντας τις προτιμήσεις σας, καθώς εσείς επισκέπτεσθε μια συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

Για ποιό λόγο χρησιμοποιούμε τα cookies

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να προσαρμόζουμε καλύτερα και να βελτιώνουμε την ιστοσελίδα προς όφελος των επισκεπτών της και να καταστήσουμε ευκολότερη την χρήση της. Χρησιμοποιούμε επίσης τα cookies για να συντάξουμε ανώνυμες, αθροιστικές στατιστικές που μας επιτρέπουν να αντιληφθούμε πώς το κοινό χρησιμοποιεί τον ιστότοπο μας και μας βοηθούν να βελτιώσουμε την δομή και το περιεχόμενό του. 

 Ποιά Cookies χρησιμοποιούμε;

Στις ιστοσελίδες μας χρησιμοποιούμε τα ακόλουθα cookies:

Απολύτως απαραίτητα cookies

Τα απολύτως απαραίτητα cookies είναι ουσιαστικής σημασίας για την ορθή λειτουργία του ιστότοπου, σας επιτρέπουν να κάνετε περιήγηση και να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες του. Αυτά τα cookies δεν αναγνωρίζουν την ατομική σας ταυτότητα. Χωρίς αυτά τα cookies, δεν μπορούμε να προσφέρουμε αποτελεσματική λειτουργία του ιστότοπου μας.

 Cookies επιδόσεων και ανάλυσης

Αυτά τα cookies συλλέγουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπο, ποιές σελίδες επισκέπτονται συχνότερα και αν λαμβάνουν μηνύματα σφαλμάτων από ιστοσελίδες. Αυτά τα cookies συλλέγουν συγκεντρωτικές, ανώνυμες πληροφορίες που δεν ταυτοποιούν κάποιον επισκέπτη. Χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη βελτίωση των επιδόσεων μίας ιστοσελίδας και μας επιτρέπουν να συλλέξουμε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση που κάνετε στις ιστοσελίδες μας, συμπεριλαμβανομένου του περιεχόμενου που επιλέγετε κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας, προκειμένου να μετρήσουμε την αποτελεσματικότητα και την αλληλεπίδραση των επισκεπτών με την ιστοσελίδα καθώς και να βελτιώνουμε αυτήν στην πάροδο του χρόνου. 

 Cookies στόχευσης / διαφήμισης

Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την παροχή περιεχομένου, που ταιριάζει περισσότερο σε εσάς και τα ενδιαφέροντά σας. Τα εν λόγω cookies χρησιμοποιούν πληροφορίες σχετικά με την περιήγησή σας με σκοπό να καταστήσουν τις διαφημίσεις και προσφορές περισσότερο συναφείς και στοχευμένες.

 Διαχείριση των cookies

Δεσμευόμαστε να προστατεύουμε το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων. Ως εκ τούτου, δεν αποθηκεύουμε ποτέ στα cookies σας πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ταυτοποίησή σας. 
 
Πώς Μπορείτε να Απενεργοποιήσετε τη Χρήση Cookies;

Τα περισσότερα προγράμματα φυλλομέτρησης (internet browsers) είναι αρχικά ρυθμισμένα να λαμβάνουν αυτόματα τα cookies. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις για να εμποδίζετε την λήψη cookies ή για να ειδοποιείστε όταν αποστέλλονται cookies στην συσκευή σας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη χρήση cookies από τις ρυθμίσεις του φυλλομετρητή σας, αναλόγως του φυλλομετρητή σας επισκεφθείτε τις ακόλουθες ιστοσελίδες, για να λάβετε γνώση για τις απαραίτητες σχετικές ενέργειες

  • Internet Explorer http://support.microsoft.com/kb/278835
  • Firefox http://support.mozilla.org/en-US/kb/delete-cookies-remove-info-websites-stored
  • Chrome http://support.google.com/accounts/answer/61416?hl=en
  • Opera http://www.opera.com/browser/tutorials/security/privacy/
  • Safari http://support.apple.com/kb/PH5042
  • Safari for iPad and iPhone http://support.apple.com/kb/HT1677

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Μάθετε περισσότερα εδώ.

ΑΠΟΔΟΧΗ