Τεχνικό Εκπαιδευτικό Κέντρο

Το Τεχνικό Εκπαιδευτικό Κέντρο (ΤΕΚ) στεγάζεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Παλλήνη Αττικής. Εκεί οι επισκευαστές οχημάτων έχουν πρόσβαση σε τεχνικά σεμινάρια υψηλής ποιότητας, μέσα σε ένα πρότυπο κέντρο θεωρητικής και πρακτικής κατάρτισης με πλήρη εξοπλισμό σύγχρονης τεχνολογίας.

Το πρότυπο κέντρο εκπαίδευσης διαθέτει αίθουσα σεμιναρίων, πλήρως εξοπλισμένη αίθουσα πρακτικής εκπαίδευσης και χώρους εστίασης & διαλειμμάτων. Οι χώροι εκπαίδευσης (αίθουσα και συνεργείο) προσφέρουν μια εκπαιδευτική εμπειρία σε πραγματικές συνθήκες. Η αίθουσα σεμιναρίων είναι εξοπλισμένη με τα πλέον σύγχρονα συστήματα οπτικοακουστικών παρουσιάσεων ενώ ο χώρος του συνεργείου είναι εφοδιασμένος με κορυφαία μηχανήματα και εργαλεία εφάμιλλα των εκπαιδευτικών κέντρων των κατασκευαστών ανταλλακτικών.

Στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής πολιτικής της εταιρείας, ο εκπαιδευτικός χώρος ακολουθεί τις σύγχρονες προδιαγραφές της ενεργειακής κατασκευής. Το πρότυπο κέντρο εκπαίδευσης διαθέτει για τους επισκέπτες του  εξωτερικό χώρο στάθμευσης, καθώς και έναν ευχάριστο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο εστίασης για τα διαλείμματα των σεμιναρίων.

Εκπαίδευση ποιότητας για νέες τεχνολογίες