Δώστε δύναμη στην ευχή!

Στο πλαίσιο των ανταποδοτικών μας δράσεων προς το κοινωνικό σύνολο, επιλέξαμε ως ΙΑΠΩΝΙΚΗ να στηρίξουμε το αξιέπαινο έργο του οργανισμού Make-A-Wish (Κάνε μια Ευχή Ελλάδος). Έρευνες καταδεικνύουν ότι τα παιδιά στα οποία έχει εκπληρωθεί η ευχή τους, μπορούν να ανακτήσουν τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν τη δύσκολη θεραπεία για την ασθένειά τους.

Εκπληρώσαμε με μεγάλη μας χαρά πολλές επιθυμίες παιδιών και έζησαν την εμπειρία, από το να οδηγήσουν σε πίστα kart, να γίνουν σχεδιάστριες μόδας, κτηνίατροι και πριγκίπισσες, να επισκεφτούν αγαπημένες χώρες και να κάνουν mini κρουαζιέρες, μέχρι να γνωρίσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο…

 Ευχαριστούμε τον οργανισμό Make-A-Wish για αυτήν την πραγματικά ουσιαστική πρωτοβουλία και για την πρόσκλησή μας στην τελετή απονομής τιμητικών διακρίσεων στους χορηγούς!  

Δεν είναι απλά μια ευχή, είναι πολλά παραπάνω! Γιατί είναι ο λόγος να πιστέψει ένα παιδί ότι όλα μπορούν να συμβούν. Ακόμα και το πιο σπουδαίο που είναι να γίνει καλά και να επανέλθει στους καθημερινούς ρυθμούς της ζωής του..