ΙΑΠΩΝΙΚΗ και BASF: Συμφωνία διανομής των βαφών αυτοκινήτων R-M®

Συμφωνία διανομής των βαφών αυτοκινήτων R-M® της BASF υπέγραψαν η ΙΑΠΩΝΙΚΗ και η BASF Ελλάς, εγκαινιάζοντας έτσι την είσοδο της ΙΑΠΩΝΙΚΗΣ στην αγορά των χρωμάτων αυτοκινήτων.

Σε πρώτη φάση, η ΙΑΠΩΝΙΚΗ διαθέτει τις καινοτόμες και βιώσιμες βαφές R-M® από το κατάστημα του Περιστερίου, με στόχο τη σταδιακή διεύρυνση της γκάμας σε περισσότερα καταστήματα του δικτύου.

«Η πολύ σημαντική αυτή συνεργασία αποδεικνύει την εμπιστοσύνη της BASF στην ΙΑΠΩΝΙΚΗ, η οποία έχει μακροχρόνια παρουσία στην αγορά των ανταλλακτικών αυτοκινήτου. Στη BASF, την κορυφαία χημική εταιρεία, δημιουργούμε προηγμένες και αποδοτικές λύσεις και με τις επιδόσεις, τη σχεδίαση και τις νέες εφαρμογές που αναπτύσσουμε, ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των συνεργατών μας σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Βασίλης Γούναρης, Διευθύνων Σύμβουλος της BASF Ελλάς ΑΒΕΕ.

«Με τη νέα ομάδα προϊόντων βαφών που εντάσσει στο χαρτοφυλάκιό της η ΙΑΠΩΝΙΚΗ, επιθυμούμε να διευρύνουμε την προσφορά μας και να καλύψουμε ένα ευρύτερο φάσμα εργασιών που αφορούν τον τομέα των επισκευών. Στόχος μας είναι να εξελισσόμαστε διαρκώς, να ανοίγουμε νέους ορίζοντες, χτίζοντας δυνατές και μακρόχρονες σχέσεις με ισχυρούς και αξιόπιστους προμηθευτές», τόνισε ο Νίκος Μαγόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΑΕ.

Τα χρώματα R-M® χρησιμοποιούνται τόσο από την Πρώτη Τοποθέτηση, όσο και από το Aftermarket, χάρη στην υψηλή ποιότητα της σύνθεσής τους, την άριστη απόδοση και καλυπτικότητά τους και τέλος το εξαιρετικό φινίρισμα, χαρακτηριστικά που έχουν αναπτυχθεί με γνώμονα τον σεβασμό προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο.
Το κατάστημα της ΙΑΠΩΝΙΚΗ στο Περιστέρι έχει στελεχωθεί με άριστα εξειδικευμένο προσωπικό στο αντικείμενο των χρωμάτων αυτοκινήτου, για την άψογη εξυπηρέτηση των επαγγελματιών του κλάδου.