H ΙΑΠΩΝΙΚΗ στους “True Leaders” της ICAP!

Για 11η συνεχή χρονιά, η ICAP ανέδειξε τις 500 κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις μέσα από το θεσμό “True Leaders”, που διεξάγεται υπό την αιγίδα του ΣΕΒ (Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών).
Η ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΑΕ κατέκτησε ξανά τον τίτλο του Πραγματικού Ηγέτη, ο οποίος απονεμήθηκε συνολικά σε 59 εταιρείες και 15 ομίλους, μέσα από 30.000 ισολογισμούς που αξιολογήθηκαν.

Η αξιολόγηση της εταιρείας, στηρίχτηκε σε αντικειμενικά και μετρήσιμα κριτήρια σύμφωνα με τα οποία :
• Συμπεριλαμβάνεται στις 500 πιο κερδοφόρες εταιρείες για το 2020
• Συγκαταλέγεται στις 500 εταιρείες με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού, έχοντας αυξήσει το προσωπικό της από το 2019 στο 2020
• Βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις του κλάδου, με βάση τον Κύκλο Εργασιών
• Κατέχει υψηλό ICAP Credit Score για την Ελληνική Επιχειρηματική Αγορά

Στη βράβευση της εταιρείας αναφέρθηκε η κα Άννα Μαγοπούλου, Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων, η οποία δήλωσε:

«Η φετινή βράβευση της εταιρείας μας ως Πραγματικού Ηγέτη έχει για μας διπλή σημασία. Πρώτα, γιατί αναδεικνύει την επιτυχημένη παρουσία της εταιρείας μας στην Ελληνική αγορά και την ηγετική της θέση στον κλάδο του Aftermarket Ανταλλακτικών Αυτοκινήτων το 2020.

Ύστερα, γιατί συμπληρώνει μια σειρά έντεκα διαδοχικών βραβεύσεων, αποδεικνύοντας την απόλυτη προσήλωση στο όραμά μας “Nα προπορευόμαστε διαχρονικά στο χώρο της μετακίνησης και να είμαστε πηγή έμπνευσης για μας και τους συνεργάτες μας”.

Είμαστε πολύ περήφανοι που ένας θεσμός με τη βαρύτητα του “True Leaders” της ICAP, επιβεβαιώνει κάθε χρόνο αυτό που οι συνεργάτες μας, συνεργεία και έμποροι ανταλλακτικών, επιβεβαιώνουν κάθε μέρα επιλέγοντας την ΙΑΠΩΝΙΚΗ. Αυτό το βραβείο είναι δικό τους! Τους το αφιερώνουμε και τους ευχαριστούμε!
Καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία, αισιοδοξία, αγάπη και αλληλεγγύη!»