Βράβευση επιδόσεων για την ΙΑΠΩΝΙΚΗ από την Denso Europe B.V.

Βραβείο επιδόσεων στην ΙΑΠΩΝΙΚΗ από την Denso Europe B.V. για την επιτυχημένη συνεργασία και το ρεκόρ πωλήσεων το 2021.
Το βραβείο παρέλαβε ο κος Νίκος Μαγόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της ΙΑΠΩΝΙΚΗ από τον κο Γιάννη Φρονιμάκη, Υπεύθυνο της Denso Europe B.V. για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα.

Η συγκεκριμένη βράβευση, αφορά στην αφοσίωση της ΙΑΠΩΝΙΚΗ στην παροχή ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης υψηλού επιπέδου, στην πολυετή συνεργασία με τη Denso και στην επίτευξη στόχου που ενισχύει σημαντικά την παρουσία των δύο εταιρειών στην Ελληνική αγορά.

Κατά την απονομή, ο κος Φρονιμάκης δήλωσε σχετικά:
«Με αυτό το βραβείο επιβεβαιώνουμε την επιτυχημένη συνεργασία που διατηρούμε με την ΙΑΠΩΝΙΚΗ και η οποία διέπεται από κοινές αξίες, στόχους και αναπτυξιακό όραμα. Το μακροπρόθεσμο πλάνο σχετικά με την παρουσία μας στην Ελλάδα και τους στόχους πωλήσεων αποδίδει και καθοριστικός παράγοντας είναι η ΙΑΠΩΝΙΚΗ. Επιδιώκουμε πάντα να βρισκόμαστε στο πλευρό των συνεργατών μας, να τους στηρίζουμε και να ανταποκρινόμαστε στις αυξημένες απαιτήσεις της αγοράς, με κίνητρο την εξέλιξή μας ως εταιρεία και ως κλάδος, συνολικά.
Θα ήθελα τόσο εκ μέρους της DENSO Europe B.V., όσο και προσωπικά, να ευχαριστήσω από καρδιάς την ΙΑΠΩΝΙΚΗ Α.Ε. για την πολυετή συνεργασία που σε δύσκολους καιρούς αποδείχτηκε ότι στηρίζεται σε δυνατούς δεσμούς. Η εκτίμηση είναι μεγάλη και εύχομαι να έχει πάντα επιτυχίες».