Η ΙΑΠΩΝΙΚΗ στη «Βραδιά του Ευχαριστώ» του Make-A-Wish!

Στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνική Ευθύνης, η ΙΑΠΩΝΙΚΗ, η Νο 1 Ελληνική εταιρεία Ανταλλακτικών Αυτοκινήτων και Εξοπλισμού Συνεργείων στο χώρο του Aftermarket στην Ελλάδα, συνεχίζει να υποστηρίζει το αξιέπαινο έργο του οργανισμού MakeAWish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) μέσω των δωρεών και της προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο, βοηθώντας στην εκπλήρωση των ευχών για παιδιά που πάσχουν από ανίατες ασθένειες.
 Μετά από 2,5 χρόνια αποχής από τα κοινωνικά δρώμενα λόγω της πανδημίας του Covid, πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών η ετήσια « Βραδιά του Ευχαριστώ» του Make–A–Wish για τον απολογισμό του έργου του Οργανισμού καθώς και την έκφραση της βαθιάς ευγνωμοσύνης του προς δωρητές, εθελοντές, εκπροσώπους εταιρειών, φίλων και υποστηρικτών.
 Η ΙΑΠΩΝΙΚΗ παρευρέθηκε στην εκδήλωση και τιμήθηκε με το ειδικό βραβείο. Το σημαντικό μήνυμα που ήθελε να περάσει φέτος ο Οργανισμός, είναι το κάτωθι:
 “Από το pause της πρώτης ανακοίνωσης για τον Covid 19 και το lockdown, μεταβήκαμε όλοι εμείς στο MakeAWish ,στο play μίας φυσιολογικότητας που ήταν πολύ οικεία για τις οικογένειες των παιδιών που πάσχουν από ανίατες ασθένειες. 
Στην τελετή απονομής θα μεταβούμε ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ από το pause της ασθένειας, στο play της ΖΩΗΣ. Είναι μία ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί, ξανά, και να θυμηθούμε όμορφες μα και συγκινητικές στιγμές από τα χρόνια που πέρασαν”.

 Το Make-A-Wish σου δείχνει έναν κόσμο διαφορετικό, έναν κόσμο που πολλοί αγνοούμε ότι υπάρχει… έναν κόσμο… Έτσι όπως θα έπρεπε να είναι ο κόσμος με παιδιά υγιή!
Δεν είναι απλά μια ευχή. Είναι πολλά παραπάνω. Είναι ελπίδα. Είναι ζωή. Ας δώσουμε όλοι μαζί δύναμη στην ευχή. Γιατί είναι ο λόγος να πιστέψει ένα παιδί, ότι όλα μπορούν να συμβούν.
Ακόμα και το πιο σπουδαίο. Να γίνει καλά!