Βράβευση “True Leader” για την ΙΑΠΩΝΙΚΗ από την ICAP CRIF!


Για 12η συνεχή χρονιά, η ICAP CRIF ανέδειξε τις 500 κορυφαίες Ελληνικές επιχειρήσεις, μέσα από το θεσμό “True Leaders”, που διεξάγεται υπό την αιγίδα του ΣΕΒ (Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών).
Η φετινή βράβευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο Επίσημης Τελετής ως γιορτή του υγιούς επιχειρείν, την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, παρουσία 300 περίπου υψηλόβαθμων Στελεχών των σημαντικότερων επιχειρήσεων αλλά και Φορέων Επιχειρηματικότητας της χώρας μας.
 
Η ΙΑΠΩΝΙΚΗ κατέκτησε για ακόμα μια χρονιά, τον τίτλο του Πραγματικού Ηγέτη, ο οποίος απονεμήθηκε συνολικά σε 77 εταιρείες και 13 ομίλους, μέσα από 30.000 ισολογισμούς που αξιολογήθηκαν.
 
Η αξιολόγηση της εταιρείας, στηρίχτηκε σε 4 αντικειμενικά και μετρήσιμα κριτήρια, σύμφωνα με τα οποία :
 
Συμπεριλαμβάνεται στις 500 πιο κερδοφόρες εταιρείες για το 2021
Συγκαταλέγεται στις 500 εταιρείες με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού, έχοντας αυξήσει το προσωπικό της από το 2020 στο 2021
Βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις του κλάδου, με βάση τον Κύκλο Εργασιών
Κατέχει υψηλό ICAP Credit Score, για την Ελληνική Επιχειρηματική Αγορά
 
Στη βράβευση της εταιρείας αναφέρθηκε η κα Άννα Μαγοπούλου, Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων, η οποία δήλωσε:
«Η φετινή βράβευση της εταιρείας μας ως Πραγματικού Ηγέτη έχει για μας διπλή σημασία. Πρώτα, γιατί αναδεικνύει την επιτυχημένη παρουσία της εταιρείας μας στην Ελληνική αγορά και την ηγετική της θέση στον κλάδο του Aftermarket Ανταλλακτικών Αυτοκινήτων και το 2021. Ύστερα, γιατί συμπληρώνει μια σειρά δώδεκα διαδοχικών βραβεύσεων, αποδεικνύοντας την απόλυτη προσήλωση στο όραμά μας “Nα προπορευόμαστε διαχρονικά στο χώρο της μετακίνησης και να είμαστε πηγή έμπνευσης για μας και τους συνεργάτες μας”.
Το 2023, αποτελεί επετειακή και ιστορική χρονιά για την εταιρεία μας αλλά και τους συνεργάτες μας, γιατί σηματοδοτεί 50 χρόνια επιτυχημένης Ελληνικής παρουσίας , μετά από την ίδρυσή της το 1973 από τον πατέρα μας Δημήτρη Μαγόπουλο.
Είμαστε πολύ περήφανοι που ένας θεσμός με τη βαρύτητα του “True Leaders” της ICAP, επιβεβαιώνει κάθε χρόνο αυτό που οι συνεργάτες μας, συνεργεία και έμποροι ανταλλακτικών, επιβεβαιώνουν κάθε μέρα επιλέγοντας την ΙΑΠΩΝΙΚΗ. Αυτό το βραβείο είναι δικό τους! Τους το αφιερώνουμε και τους ευχαριστούμε!
Ευχόμαστε καλή και δημιουργική χρονιά σε όλο τον κόσμο με υγεία, αισιοδοξία, αγάπη και αλληλεγγύη!»