" Ελληνικό Επιχειρείν - Πρωταγωνιστές της Ελληνικής οικονομίας "


Τη Δευτέρα στις 10 Ιουνίου στο Μέγαρο Μουσικής, διοργανώθηκε για 5η συνεχόμενη χρονιά η Τελετή Απονομής Βραβείων από την Direction Business Netwo
rk υπό την αιγίδα της Τράπεζας Πειραιώς και του ΣΕΒ, για τις επιχειρήσεις που πρωταγωνιστούν στο πεδίο της πραγματικής οικονομίας, κατορθώνοντας συνεχώς να αναπτύσσονται και να ξεπερνούν τις προκλήσεις του δύσκολου γενικού περιβάλλοντος και έγιναν θεσμός για το Ελληνικό Επιχειρείν με τον όρο «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας».

Είμαστε πολύ περήφανοι που  η ΙΑΠΩΝΙΚΗ  βραβεύεται για 2η συνεχόμενη χρονιά  με αυτήν τη σημαντική διάκριση και πιο συγκεκριμένα ως  πρωταγωνιστής στον κλάδο ανταλλακτικών οχημάτων. 
Αυτή η διάκριση είναι αφιερωμένη και ανήκει σε όλους τους συναδέλφους τους οποίους ευχαριστούμε θερμά, κάθε έναν ξεχωριστά, για τη συμβολή του σε αυτό το βραβείο που καθημερινά συνεισφέρουν στην εδραίωση της θέσης μας στην ελληνική οικονομία όπως επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους συνεργάτες μας καθότι είναι ένας σημαντικός παράγοντας της επιτυχίας μας.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας, όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies. Μάθετε περισσότερα εδώ.

ΑΠΟΔΟΧΗ