Στήριξη σε πληγέντες Βόρειας Εύβοιας

Στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και με γνώμονα πάντα τη βοήθεια προς τον συνάνθρωπο, η ΙΑΠΩΝΙΚΗ για ακόμα μια φορά στέκεται έμπρακτα δίπλα στους πυρόπληκτους συμπολίτες μας στην Εύβοια.

Με πρωτοβουλία της διοίκησης και με τη βοήθεια του προσωπικού έγιναν Σημεία Συλλογής τα 25 υποκαταστήματα της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα, και συγκεντρώθηκαν 22 παλέτες με είδη ένδυσης και υπόδησης για όλες τις ηλικίες των οικογενειών που χρήζουν βοήθειας με δεδομένη την άμεση ανάγκη για ρουχισμό.

Η παράδοση έγινε στο Δήμο Μαντουδίου–Λίμνης–Αγίας Άννας υπό την παρουσία της Προέδρου Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού Κας Χασιώτη Ξένιας και της Διευθύντριας Εταιρικών Υποθέσεων της ΙΑΠΩΝΙΚΗ Κας Μαγοπούλου Άννας η οποία δήλωσε:
«Εκ μέρους της διοίκησης της ΙΑΠΩΝΙΚΗ, νοιώθουμε μεγάλη ικανοποίηση που καταφέραμε να συνδράμουμε και εμείς σαν εταιρεία και να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας ώστε να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες στιγμές που περνάνε. Επιφυλασσόμεθα για τη συνδρομή μας στο άμεσο μέλλον, με επιπλέον παροχή βοηθείας, κατόπιν επικοινωνίας με τους αρμόδιους και συζητώντας τις άμεσες ανάγκες τους. Να ευχαριστήσουμε και το προσωπικό μας, που ανταποκρίθηκε άμεσα σε αυτήν την κίνηση στήριξης για τους πληγέντες στην Εύβοια.»

evoia_d1
evoia_d2